logo-mini

Tuinonderhoud

We bieden ook tuinonderhoud aan met een eigen visie op tuinen. Het doel is om samen met u als klant op zoek te gaan naar manieren om uw tuin op een ecologische manier te onderhouden. Tips over composteren, de aanleg van een takkenwal, mulchen of de juiste plantenkeuze horen tot de mogelijkheden.
Volgende werken voeren we uit:

 1. Scheren van hagen en snoeien struiken
  • Zomersnoei
  • Wintersnoei
  • Snoei van bloeiende struiken
 2. Tuinrenovaties
  Een bestaande tuin nieuw leven inblazen. Samen kiezen we wat we behouden en waar er iets nieuws komt.
 3. Levende tuinen
  We hebben een voorliefde voor leven in de tuin. Wat is er mooier om te zien dan dat uw vaste planten bijen en vlinders aantrekken en dat vogels bessen eten van de struiken? Daarom proberen we steeds aandacht te hebben voor inheemse planten, nestgelegenheid voor vogels, nectarplanten voor bijen en vlinders,…We hebben ook ervaring met de aanleg en onderhoud van prairietuinen en bloemenweides.
 4. Kastanjehout
  Het hout van de tamme kastanje bevat veel looizuur waardoor het heel duurzaam is en onbewerkt buiten kan gebruikt worden bij het tuinonderhoud. Het is een uitstekend alternatief voor chemisch behandeld tuinhout. We gebruiken kastanjehouten palen als boomsteunpalen en om takkenwallen aan te leggen. We plaatsen ook afsluitingen en hekken in kastanjehout.
 5. Bodemverbetering en bemesten
  We gebruiken steeds bodemverbeteringsproducten en meststoffen van organische of minerale oorsprong bij het tuinonderhoud.

Contacteer ons en ontdek wat we voor u en uw tuin kunnen betekenen.